Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Bilinec
Pod Kavalírkou 36
Praha 5
15000

608251775

echnaton@seznam.cz

Tisková zpráva - You Wanna Battle Vol.3 C-Walk Edition ( červen 2010)

04.11.2010 13:55

 Ano, je to tak! Pouhé tři týdny po svém druhém pokračování se akce You Wanna Battle?! znovu vrací! Tentokráte ve speciální c-walk edici! Kromě c-walku se můžete hlásit i do break dancového battlu, nebo si přijít poslechnout rapové exhibice. Tuhle akci nesmíš minout, you wanna battle!

 Ještě ani klub P.M nevychladl po akci You Wanna Battle 2 a řítí se na vás třetí pokračování této akce ! Již v sobotu 19.6 se v klubu budou prezentovat ti nejlepší republikový tanečníci ve stylech C-Walk Break Dance!

C-Walk !

Kategorie zcela nová. Tento styl pouličního tance se opravdu mocně šíří naší zemí v posledních měsících. Není prakticky žádné větší město, kde by netancovalo alespoň pár c-walkerů. Dle zatím probíhajících registrací to vypadá na hojnou účast ! Máte se na co těšit! 

Kategorie: C-Walk 1 vs.1 

Prize money: 3000,- Kč

DJ: NobodyListen

Porota: Element, Luban + třetí porotce v jednání

 

 

Break Dance !

Break dance battle jste, alespoň tedy ti z vás, kteří dorazili na You Wanna Battle vol.01 do klubu Lávka na konci února, již zažili. Nadupanou kategorii tehdy po tuhých bitvách vyhráli zástupci Survivals crew, Rossa a Treph! Zopakují svůj triumf? To se dozvíme již 19.června

Kategorie: Break Dance 2 vs.2

Prize money: 3000,- Kč

DJ: Půůů ( Alyaschca crew)

Porota: v jednání


Dalši info !

Kdy? 19.června 2010 / Sobota

Kde? P.M club Praha/ trojická

Bonus Shows? Freestyle rap exhibice: 100 PRO + hosté , Dance Shows

Party DJ? DJ PYEL

Vstup? Holky 100,- Kč / Kluci 150,- Kč

 

REGISTRACE !!!- youwannabattle@seznam.cz -!!! Do mailu napište: 1) Kategorii, 2) Vaše Jméno/Dance name , 3) Vaši dance crew/město

Zveřejněno: Hiphopstage.cz, Muj-tanec.cz,atd.