Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Bilinec
Pod Kavalírkou 36
Praha 5
15000

608251775

echnaton@seznam.cz

Tisková Zpráva - Time Is Up (červenec 2010)

04.11.2010 13:59

 Time is up ... aneb prázdninová Praha nemusí být mrtvá 

Pokud vám tento rok nevyšla účast na Street dance kempu, nemusíte zoufat. Stihnete díky tomu akci plnou zábavy, jenž je pro vás nachystána v nejpopulárnějším pražském klubu Óčko v pátek, 9.července! Kromě street dancu zde uvidíš například i zápasy Sumo! :D

 Blíží se nám prázdniny a tudíž i čas výletů a dovolených. Pro ty z vás, kteří ale budete ještě alespoň první polovinu července trávit v Praze, máme skvělou zprávu. Nejoblíbenější pražský klub, Óčko music club, své brány nezavírá s prvním červencovým dnem! Pařit se bude ještě 9.července! A party to bude opravdu velkolepá. Na akci Time is up tě čeká vše, co od správný párty očekáváš, kvalitní hudbu, příjemný prostředí, spoustu roztančených lidí, chutnej chlast a zábavný doprovodní program. Přesně tohle vše zažiješ již 9.července kousek od metra C-Vyšehrad, v music clubu Óčko.

 A co vás vlastně na akci čeká? Po otevření klubu, v 9 hodin, budete mít chvilku čas na rozkoukání se a nějaký ten drink. Od půl desáté začnou dema streetdancového battlu, do kterého se můžete přihlašovat na e-mailové adrese youwannabattle@seznam.cz až do čtvrtku 8.července. A pozor, pro tanečníky VSTUP ZDARMA!! Od desáté hodiny pak čekejte vyvrcholení streetdancového battlu. To ovšem nebude vše!! Na řadu příjde ještě dance session a c-walk exhibice, ve které se předvedou ti nejlepší c-walkeři v Čechách! Budete se mít určitě na co koukat. Pak už přijde na řadu divácky velice atraktivní Sumo suit battle 1vs.1! O co vlastně jde? Jde o zápas člověka proti člověku ve speciálních sumo oblecích s pravidly stejnými, jako má sumo. Tedy ten, kdo vytlačí protivníka z vymezeného prostoru vyhrává.

 Určitě se nestyďte na parketu pořádně odvázat. Bude totiž vyhlašována i kategorie nejlepší tanečnice večera! Dále se můžete těšit na go-go tanečnice, speciální nabídku drinků na třech barech a skvělý zvuk i světla v klubu. Pro vítěze ve všech kategoriích jsou připraveny skvělé ceny v podobě vip karet do klubu, world class, cdček, oblečení, či drinků.

 Za djským pultem budou solit pecky Djs Pyel a Beck, kteří do tebe na párty nahustí speciální disco a house set! Večerem provází speaker MyCall, jenž na všech akcích srší vtipem. Nudit se tedy určitě nebudeš!

 Tak na co čekáš? Řekni o akci všem svým kámošům a už si chystej taneční kreace a játra na poslední party sezony! 9.července, klub Óčko, Praha. Pro kluky za kilo, pro holky za polovic. Time is up … you must come!

CO? Time is up ..

KDY? 9.7.2010

KDE? Óčko Music Club, Praha

V KOLIK? Od 21 hodin, 21:30 – Start Dem, 22:00 – Start Battlů

ZA KOLIK? Holky 50,- / Kluci 100,- , !Tanečníci vstup zdarma!

SPEAKER? MyCall

Djs? Pyel a Beck

REGISTRACE do battlů? youwannabattle@seznam.cz