Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Bilinec
Pod Kavalírkou 36
Praha 5
15000

608251775

echnaton@seznam.cz

Tisková Zpráva - Česká afterparty k filmu Let's Dance 3D ( srpen 2010)

04.11.2010 14:08

 Všechny školou povinné již určitě pohlcuje, s blížícím se koncem letních prázdnin, chmurná nálada. Teď ale mají nejen oni možnost, aby na všechny své starosti zapomněli. Přijďte si zpříjemnit konec prázdnin na největší taneční párty léta v hlavním městě.

 Taneční fenomén Let's Dance má již své třetí pokračování, tentokrát ve 3D. Tanec tak dostane ve čtvrtek 2.září v českých kinech nový rozměr a tato událost se samozřejmě nemůže obejít bez pořádné oslavy, která proběhne již v pondělí 30.srpna v Občanské plovárně! A pozor! Platit budou pouze příslušníci silnějšího pohlaví, kteří u vstupu nechají 100,- Kč. Sexy tanečnice budou ten večer potřeba a tak budou mít všechny dámy vstup zdarma!

 

  Co na tebe vlastně na party čeká? Kromě vip osobností nejen českého tance a přeplněného klubu plného muziky? Hlavní náplní této taneční party bude samozřejmě tanec. Kromě toho, že bude moci své taneční umění předvést v klubu každý návštěvník, uvidíte také lidi, kteří svými tanečními kreacemi ohromují všechny okolo. Již nyní jsou jisté dvě nezapomenutelné exhibice. O tu první se postará extravagantní Yemi AD a ,,jeho“ tanečníci z JAD Dance Company. Další dávku tance pro vás pak mají přichystanou Bee a Mathew, mladí mistři světa v electric boogie, kteří vám předvedou, jak by to vypadalo, kdyby svět opravdu ovládli roboti!

  K tanci neodmyslitelně patří také muzika. Kdo že se tedy bude starat o to, aby se tetelily ušní bubínky všech přítomných? V hlavní linii přichází se svým speciálním setem oblíbený ,,vlasáč“ DJ Rockstar. Jeho mixy, které donutí tancovat i toho největšího milovníka gauče, jsou již většině tanečníků velmi dobře známé. Doplní ho pak neméně talentovaný DJ Nobodylisten. Tento mladý Dj se v poslední době objevil na nespočtu akcí a nikde nezklamal. Máte tedy jistotu, že vás hudba po celý večer rozhodně neomrzí!

 

 

 

Že vám to nestačí? No dobrá tedy, máme pro vás navíc ještě hromadu soutěží o ceny k filmu LET'S DANCE 3D amega soutěž s Benem Cristovao o zájezd do Londýna! Večerem vás provede moderátor rádia Spin, Poeta.

 

 

Přijďte a můžete si odnést, kromě nezapomenutelných zážitků, i hodnotné ceny! Oficiální česká Let's Dance 3D Afterparty začíná v pondělí 30.srpna v 22:00! :)

Více informací o filmu na stránkách SPI-FILM.CZ a facebookové stránceMilujeme tanec.