Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Bilinec
Pod Kavalírkou 36
Praha 5
15000

608251775

echnaton@seznam.cz

Taneční škola B-Original - Promo

04.11.2010 14:10

 V první řadě propaguji taneční školu B-original na internetové komunitní síti Facebook - ZDE !

Níže je promo článek ze září 2010!

Hledáte taneční školu, která nabízí opravdu kvalitní taneční hodiny a ve které se nemusíte bát o to, že by jste se cítili nepříjemně nebo se nic nenaučili? Pak pro vás máme jedno doporučení! Taneční škola B-Original otevírá již druhým rokem v Praze a letos premiérově také v Plzni, své taneční lekce.

 

 

 Taneční škola B-Original je plná vzdělaných lektorů, kteří kromě toho, že umí skvěle techniku tance, také tancem žijí a o tanci vědí plno zajímavých a důležitých informací. Tanec je pro ně životní cestou, vzorem a inspirací. Věřte, že se v této taneční škole budete cítit jako doma. Přátelská atmosféra a zkušení lektoři, to je B-Original, taneční škola, která vám pomůže najít váš skrytý talent.

  Ať již patříte mezi pokročilejší tanečníky nebo by jste s tancováním teprve chtěli začít, je pro vás B-Original vhodnou volbou. Naleznete zde několik obtížností kurzů a navíc, pro zájemce o občasné hodiny jsou připraveny lekce pro veřejnost, tzv.open classes. Jistě vás zajímá, co všechno se můžete v této taneční škole naučit. Mezi taneční styly, které se zde vyučují tedy patří: Hip Hop – a to jak old, tak newschool,  LockinPoppinHouse dance,Bboying/Break danceShow danceJazz DanceBalet nebo Krump  ! Mezi lektory taneční školy B-Original najdete opravdu zásadní jména domácího pouličního tancování, jakými jsou např. AngelpopFílaAlfonzoKkozi,Sigiboy či bratři Zvarové. Tanečníci jsou rozděleni do třech věkových kategoriích ( 4-11, 12-15 a 16- x let), které jsou navíc ještě rozděleny do několika úrovní pokročilosti. Vidíte tedy, že paleta možností je v B-Original opravdu široká! Cena kurzů je jedna z nejlevnějších v Praze. Za dva pravidelné 90-ti minutové tréninky týdně například zaplatíte pouze 3500 ,- Kč/ půlrok ( u plzeňské pobočky pouhých 2500 Kč/půlrok)! Pro návštěvníky kurzů jsou navíc chystána pravidelná taneční soustředění s těmi nejlepšími domácími lektory.

Neváhejte a přijďte se vzdělávat už od příštího týdne.

 

Pro více informací přejděte na stránky https://www.b-original.cz !