Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Bilinec
Pod Kavalírkou 36
Praha 5
15000

608251775

echnaton@seznam.cz

Promo - So Fly Night ( srpen 2010)

04.11.2010 14:05

 Skvělý klub Kostel v centru Prahy, příjemné vlezné a hlavně, DJs Nox a Rockstar spolu na jednom mejdanu! To vše může nabídnout pokračování So Fly párty, která se již pravidelně koná právě v luxusním klubu. Tentokrát to bude opravdu delikatesa pro všechny tanečníky.

 

 Luxusní pražský klub Kostel už se pomalu ale jistě chystá na další vymazlenou víkendovou párty. Jak je již dobrým zvykem, první sobotu v měsíci se budou moci lidé pobavit na akci So Fly Night

 Tentokrát se za gramce postaví dvojice DJs, která je jistě všem tanečníkům velice dobře známá. Vítěze letošního ročníku Tic Tac Hip Hop Talents, Rockstara, doplní neméně oblíbený DJ Nox. Pro tanečníky tedy bude tato párty jednoznačnou víkendovou lahůdkou a rozhodně by si ji neměli nechat ujít! 

  Navíc, vstup je opravdu přívětivý, slečny 50,-  a mládenci za 100,- . To za tuhle dávku chytlavé muziky, která tě nenechá sedět na zadku, určitě stojí :)

  Čekáte ještě na nějaké bonusy ? Fajn, máte je mít! Slečny zajisté ocení welcome drinky pro 50 nejrychlejších.. aneb opravdu se vyplatí přijít na akci včas a na parketě to roztáčet hned mezi prvními. 

  Pořadatel myslel i na ty z vás, kteří máte rádi zábavu a smích. Na akci se představí Rockstar nejen za mixážním pultem, ale i jako výtečný taneční komik ve svém brutálním vystoupení Deadly man a.k.a tancující smrtka. Zaručeně se budete všichni do jednoho popadat za břicho!