Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Bilinec
Pod Kavalírkou 36
Praha 5
15000

608251775

echnaton@seznam.cz

Článek - Přijde Liverpool o drahocenné body ( Fotbalnet.cz, říjen 2010)

04.11.2010 14:13

 Od října 2010 jsem redaktorem fotbalového webu o anglické Premier League, FOTBALNET.CZ.

V případě jakéhokoliv nápadu na spolupráci - ať již redakční, či reklamní, pište na e-mail echnaton@seznam.cz

 

Zde je můj 1.článek - Přijde Liverpool o drahocenné body?

Jeden z anglických fotbalových gigantů se topí v problémech. Na liverpoolské The Reds se po špatném startu v Premier League přivalila další pohroma. Za netransparentní hospodaření ze strany amerických majitelů hrozí klubu odečtení až devíti bodů!

 


 

 Všichni fanoušci fotbalového velkoklubu FC Liverpool mají asi v posledních dnech těžké spaní. Pokud se totiž jeho mateřská společnost Kop Holdings dostane do nucené správy, bude mu odečteno 9 bodů, které mohou být pro klub veledůležité nejen v boji o Ligu mistrů nebo Evropskou ligu, ale v této sezóně i v boji o pouhé udržení se v nejvyšší anglické soutěži! Nezapomeňme na to, že jsou Reds až na 18.příčce Premier League, se ziskem pouhých šesti bodů ze sedmi utkání, přičemž od posledního West Hamu je zatím dělí pouhý bod.


 Liverpoolští před sebou nyní mají obtížný úkol, musí totiž obhájit tvrzení, že způsob řízení klubu jeho dvěma americkými vlastníky neměl vliv na účtovní bilanci společnosti Kop Holdings. Zachránit klub z Anfield Road tak bude moci jedině prodej klubu organizaci NESV, který ovšem musí proběhnout do 15.října. Právě tomuto prodeji brání američtí vlastníci klubu, kteří si představují za prodej větší částku, než je nabízených 300 milionů britských liber.


 Fanoušci Reds se tak mohou už jen modlit, aby se dvojice pánů umoudřila a obchodu dala zelenou, stejně jak tomu již učinilo vedení Premier League. Fotbalovému klubu z Anfield Road by to totiž zaručeně pomohlo a mohl by se tak konečně začít věnovat pouze fotbalu a pokusit se ještě zasáhnout do bojů o čelní příčky.