Vyhledávání

Kontakt

Lukáš Bilinec
Pod Kavalírkou 36
Praha 5
15000

608251775

echnaton@seznam.cz

04/12/2010 - Workshop + Afterparty - JUST INCREDIBLE TEAM

04.11.2010 14:17

O co jde?

Taneční skupina Just Incredible Team pořádá 4.prosince workshopy, na nichž budou moci návštěvníci navštívit lekce 3 špičkových tanečníků : Matěj Kubec(Matt Pardus) ( lektor, tanečník, choreograf, spolupráce mj. s Victorií, Nightwork nebo Sámerem Issou), Kat ( tanečnice populárního stylu dancehall z Belgie) a Filipa Jankoviče ( lektor, tanečník choreograf, účastník Česko hledá SuperStar, spolupráce mj. s Kylie Minogue!). Večer pak mohou zájemci navštívit exkluzivní párty v prostorách Music Clubu Zlatý Strom.

Na tuto akci shání Just Incredible Team Partnery - ze strany pořadatelů lze poskytnout - váš infostánek na workshopech, vaši reklamu v tiskových zprávách ( možná reklama i v médiích), reklama na projekčních plochách v klubu(velké množství LCD televizorů), prípadně i bannery v klubu !!! ( ozývejte se na e-mail echnaton@seznam.cz nebo mobilní telefon 608251775)

 

O skupině

 JIC TEAM patří mezi přední taneční skupiny v České republice. V současné době dlouhodobě spolupracuje se Samerem Issou, Christinou Delaney a skupinou ASIA! Vytváří pro ně choreografie, tanečně je doprovází na komerčních prezentacích, ve videoklipech i se podílí na celkové image interpretů, včetně veškeré pohybové péče.


Hlavním smyslem JIC TEAM je připravit neopakovatelnou show, která je extrémně originální, maximálně extravagantní a v každém detailu nezapomenutelná. Každá show je zcela jiná a vytvářena přímo na přání klienta (scénář, choreografie, hudba, kostýmy, masky a různé doplňky). Základním pilířem je taneční skupina, která se věnuje co možná nejširšímu spektru různých stylů a dokáže vystupovat na nejvyšší možné úrovni, jak samostatně, tak po boku hudebních interpretů.

O workshopu/Párty

JIC WORKSHOP 4.12.2010

JUSTINCREDIBLE TEAM pořádá další JIC WORKSHOP v Praze. Tentokrát bude vyučovat Sexy Street Style Matt Pardus, jako zástupce dancehall/hiphopu se opět představí Kat z Belgie, která aktuálně žije a tančí v New Yorku a jako speciální host přijal pozvání výborný lektor, choreograf a tanečník původem ze Slovenska - Filip Jankovič. Filip žije v současné době již několik let v Londýně, mezi jeho poslední úspěchy patří např. spolupráce s Kylie Minogue! Připravil si pro vás workshop commercial dance.

KDY:
SOBOTA - 4.12.2010
11:00 - 12:30 - KAT / dancehall-hiphop
12:45 - 14:15 - MATT PARDUS / sexy street style
14:30 - 16:00 - FILIP JANKOVIC/ commercial dance

KDE:
PALÁC YMCA - Na Poříčí 12, PRAHA 1, náměstí Republiky

CENA:
1 lekce - 250czk / 2 lekce - 450czk / 3 lekce - 600czk


Večer bude následovat špičková afterparty v Music Klubu Zlatý Strom od 20h! Vstup pro holky zdarma, pro kluky, kteří absolvovali workshop také, akce na pití a hlavně velká show JUSTINCREDIBLE TEAM & jejich hostů!!!

V neděli 5.12. se navíc k JIC WORKSHOPU uskuteční v Mulitkině Ládví premiérové promítání dokumentu Matěj: This Is My Dream, který se o Matt Pardusovi a taneční skupině JUSTINCREDIBLE TEAM natáčel poslední půl rok! V neposlední řadě se také za přítomnosti mnoha celebrit můžete těšit na křest a premiéru videoklipu Kill The Boys skupiny ASIA, který natočili společně právě s Matt Pardusem! Vstupenky k dostání na pokladnách Multikina Ládví a u členů JUSTINCREDIBLE TEAM za 50czk!!!

JIC WORKSHOP 4.12.2010

Link na netu: https://jicteam.com/poradame/jic-workshop/